Schrijftraining & -coaching voor je boek

Ontdek de expert in jezelf!

Ontdek de expert in jezelf!

Jij bent de expert van jouw leven. Dat kan zijn vanwege een hobby waarvan je veel kennis en ervaring hebt opgedaan, of je bent ervaringsdeskundig geworden vanwege een bepaalde situatie of gebeurtenis in jouw leven. Ben je bijvoorbeeld geëmigreerd naar een warm land en heb je tips voor anderen die dat ook willen? Of heb je de wereld rondgezeild en wil je anderen hierover vertellen in een boeiend verhaal? Misschien heb je tips en advies voor mantelzorgers, of wil je moeders van een huilbaby een hart onder de riem steken met jouw ervaringen? Wat het ook is, jouw verhaal kan een ander helpen!

 

Toen ik Mindfulmama schreef, was ik helemaal geen expert in mindfulness. Ik had er wel eens van gehoord maar ik was vooral een expert in ploeteren, haasten en stress. Ik zocht een oplossing in dat geploeter waardoor ik me tijdens deze zoektocht verdiepte in mindfulness. Zo werd ik uiteindelijk een expert in mindful moederen en wilde hier heel graag andere ploeterende moeders mee helpen.

Iris Bouwman - Schrijftrainer Mindfulmama

en auteur van Mindfulmama-boeken

Deze training is voor jou als je:

l

Van schrijven houdt

l

Wil weten waarin jij expert bent

l

Anderen wil helpen met jouw inzichten en ervaringen

l

Een inspiratie wilt zijn voor anderen!

Wie zit er nu op mijn verhaal te wachten?

Iedere expert heeft een ‘afzetmarkt’. Voor de een is dat een miljoen lezers, voor de andere misschien minder.

Toen ik Mindfulmama schreef zocht ik steeds naar het hoofdstuk dat moeders met schreeuwende kinderen wat rust kon geven. Dat hoofdstuk was niet geschreven. Dus schreef ik het zelf! 

Dus twijfel niet: mensen wachten op jouw verhaal, jouw ervaring of aanpak van omgaan met jouw situatie. Vertrouw erop dat deze lezers jouw verhaal zullen vinden.

Begin dus met schrijven!

Praktische info

Deze training is momenteel in ontwikkeling. Wil je op de hoogte blijven van waar en wanneer deze training van start gaat? Stuur dan een mailtje naar info@mindfulmama.nl

 

Wil jij…

Z

Een gedegen redactie voor je boek?

Z

Samenwerken met een redacteur die jouw genre goed kent?

Z

Een betaalbare manier om 100% uit je boek te halen?

GRATIS

MANUSCRIPTREDACTIE
AANVRAGEN

voor de eerste 1500 woorden

GRATIS

MANUSCRIPT-REDACTIE
AANVRAGEN

voor de eerste 1500 woorden

13 + 10 =