Schrijftraining & -coaching voor je boek

Boeken

Mindfulmama@Work

Het boek ‘Mindfulmama@Work’, de in 2016 uitgebreide en herziene versie van ‘Mindfulmama’, is verkrijgbaar bij Bol.com.

Recensie Nicetips4kids:
Zodra je dit boek – als moeder zijnde – begint te lezen, zul je direct veel dingen herkennen zoals dat er op het laatste moment iets gebeurd,(bijvoorbeeld: je kleintje spuugt alles onder ) net als je op het punt staat om je kinderen naar school te brengen, zodat je op tijd op je werk kunt arriveren. Elke moeder kan zichzelf hier wel in herkennen, want bij wie is dat niet gebeurd?!

Het boek is vlot en duidelijk geschreven. De vele punten van herkenning, de vele tips én oefeningen om zelf in balans te kunnen zijn én te blijven zorgen ervoor dat dit hét ultieme boek is voor alle moeders!

Mindfulmama

In 2010 verscheen Mindfulmama, Praktische gids voor de stressvrije moeder.

Recensies:
Weer een boek over mindfulness? Ja, maar dit boek is wel heel erg praktisch en prettig leesbaar. Iris Bouwman schrijft met de nodige humor en fijne relativeringen. Bijna iedere pagina heeft een ‘gut-ja-zo-had-ik-het-nog-nooit-bekeken’ effect.  
J/M voor Ouders


Dit boek biedt praktische tips en oefeningen om nu eens écht meer rust in je leven te creëren, zonder dat je daar van alles voor hoeft te doen….!
Mind Magazine

Altijd Mindfulmama

In 2011 volgde ‘Altijd Mindfulmama’.

Recensie: 
‘Altijd Mindfulmama’ maakt mindfulness toegankelijk voor een grote groep vrouwen. De moeders die op zoek zijn naar praktische toepasbaarheid  van verschillende thema’s binnen Mindfulness. Iris schrijft vlot, duidelijk en haar persoonlijke ervaringen vormen de basis.
Zenzenmama