Schrijftraining & -coaching voor je boek!

Zakelijke schrijftrainingen

Het geheim van een goede tekst -schrijftraining

Hoe zorg je ervoor dat je lezer blij wordt van jouw tekst? Dat hij gemotiveerd is om verder te lezen? Dat hij van ‘ja-moment’ naar ‘ja-moment’ gaat? Leer via een bewezen schrijfmethode in 4 stappen hoe je heel snel, een supertekst schrijft!

Slim inschrijven op aanbestedingen en tenders – schrijftraining

Hoe verleid je jouw lezer om jouw product of dienst aan te schaffen? Hoe lees je een aanbestedingstekst? En waar moet een inschrijving aan voldoen? Tijdens deze training leer je hoe je hoger scoort bij aanbestedingen en hoe je ervoor zorgt dat de opdrachtgever enthousiast wordt van jouw product!

Tekstschrijven

Geen zin of tijd om je tekst te schrijven? Laat mij het voor je doen. Ik inventariseer waar je tekst aan moet voldoen en binnen een mum van tijd heb ik je tekst klaar!

Redactie & correctie

Soms heeft een tekst alleen nog een extra paar ogen nodig. Iemand met een frisse blik, die zich verplaatst in jouw lezer en zo kan aangeven of de tekst duidelijk is voor de doelgroep. Aangevuld met een scherp oog voor tik- en spellingfoutjes.

Quickscan je tekst!

Wil je snel weten hoe jouw teksten effectiever kunnen? Heb je het gevoel dat de teksten binnen jouw bedrijf efficiƫnter mogen? Laat mij voor een of meerdere teksten in kaart brengen hoe je meer kunt bereiken.

Tijdelijk de eerste 1500 woorden gratis!

Wil jij…

Z

Snel goede en doeltreffende teksten leren schrijven?

Z

Samenwerken met een schrijftrainer die verstand van zaken heeft?

Z

Weten hoe je meer bereikt met een goede tekst?

GRATIS

QUICKSCAN
AANVRAGEN

voor de eerste 1500 woorden van jouw tekst

GRATIS

QUICKSCAN AANVRAGEN

voor de eerste 1500 woorden van jouw tekst

4 + 3 =