Schrijftraining & -coaching voor je boek

Slim inschrijven op aanbestedingen en tenders

Tekst wordt steeds belangrijker bij het binnenhalen van opdrachten. Waar klanten voorheen hoofdzakelijk keken naar de prijs, is nu ook belangrijk welke voordelen nu juist jouw oplossing de klant biedt. Methoden als BVP (Best Value Procurement), EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) beoordelen een aanbesteding op hoe de tekst omschrijft hoe de klant het meeste voordeel haalt uit de oplossing van jouw bedrijf.

Maar hoe schrijf je een aanbestedingstekst die het beste aansluit bij wat de klant wenst? Waarbij je ook je eigen oplossing realistisch aanbiedt, en toch de opdracht binnenhaalt? Je leert het in deze eendaagse training.

Wil jij:

l

Teksten schrijven die je klant overtuigt?

l

Een tekst schrijven die verkoopt?

l

Schrijftechnieken die je ècht kunt toepassen?

l

Ervoor zorgen dat je klant enthousiast wordt over jouw product?

l

Aanbestedingsteksten schrijven die aansluiten op wat de klant vraagt?

l

Dan is deze training voor jou!

Wat gaan we doen?

Tijdens de eendaagse training leer je aan de hand van schrijfoefeningen hoe je snel en gestructureerd een goed leesbare, commerciële tekst schrijft. Aan de hand van jouw praktijkvoorbeelden, of die van je team gaan we aan de slag.

Kosten & praktische info

Ik maak per training een offerte. Hiervoor voer ik een intakegesprek; dit doe ik kosteloos. Zo krijg ik een impressie van de teksten die aandacht nodig hebben en wat de voorkennis is van de groep. Individuele trainingen zijn ook mogelijk.

Vervolgens spreken we een datum af. De trainingen vinden in-company plaats.

Ja, ik wil meer informatie!

2 + 7 =