Bekijk hier het actuele aanbod van workshops en cursussen van Mindfulmama.

moeders headHuiskamerworkshop 
Een feestje voor jou en je vriendinnen!

Liever een workshop in jouw huiselijke omgeving? Met andere mama's uit je kennissenkring? Dan is deze 'huiskamerworkshop' iets voor jou! De onderwerpen zijn helemaal aangepast aan de wensen van jou en jouw gasten. De gastvrouw mag GRATIS deelnemen bij minimaal 8 betalende deelnemers. Maximaal aantal deelnemers: 10.
Duur: 1 dagdeel (4 uur) op aanvraag
Kosten: 55 euro per deelnemer; bij 8 betalende deelnemers mag de gastvrouw gratis deelnemen. (Buiten de Randstad worden er reiskosten berekend à 0,19 ct per kilometer. Bij reistijd langer dan 1,5 uur worden reisuren doorberekend à 35 euro per uur.)

online headEendaagse workshop

Iedereen heeft een Talent, dus jij ook. Wil je nu voor eens en altijd weten wat je echt te bieden hebt? Dan is deze eendaagse workshop op je lijf geschreven. Aan de hand van gerichte aanwijzingen ga je op zoek naar datgene waar jij buitengewoon goed in bent. Wat is de rode draad in je leven, wat steekt er met kop en schouders boven uit? Wat is jouw unieke Talent?

De workshop wordt gegeven door Lidwien Janssen: “Het is mijn taak ervoor te zorgen dat jij je Talent daadwerkelijk te pakken hebt. Samen met jou zet ik de 'puntjes op de i'. Daarin ben ik zowel geduldig als vasthoudend, want we gaan door totdat het kwartje is gevallen: Talent gevonden, mission accomplished.”

Wanneer: Vrijdag 19 mei 2017
Duur: 10.00-17.00 uur
Waar: Amsterdam
Kosten: 125 euro. Betaalt je werkgever, dan is het 195 euro (beide inclusief btw.

Schrijf je in!

Klik hier voor ervaringen van eerdere deelnemers aan de workshop.

opvoeden headTwee dagen met familieopstellingen

Loop je vast in een relatie of een kwestie? Krijg je iets maar niet voor elkaar, wat dat ook moge zijn? Heb je het gevoel dat je jezelf saboteert of dat je wordt gesaboteerd? Is er tegenslag in je leven waar je mee worstelt? Weet je je geen raad met je kind, moeder, werk, partner?

Heb je verlangen naar verbinding, vervulling, rust en ruimte?

Weet je dan van harte welkom, met al je kwesties. Om te ervaren dat je nooit alleen staat, om opnieuw helder te worden van binnenuit en om rust te hervinden te midden van alle tumult en rumoer.

Wanneer: Vrijdag 28 en zaterdag 29 april 2017
Duur: 10.00-17.00 uur
Waar: Amsterdam
Kosten: 195 euro incl btw
De workshop wordt gegeven door: Lidwien Janssen en Juno Welter

Schrijf je in!

Ervaring oud-deelnemer:

"Wat ben ik dankbaar en blij dat ik op jullie pad ben gebracht! Ik kijk terug op 2 intense dagen Gereset, Vertrouwen, Liefde, Terug naar de stroom! Dat zijn de gedachten en gevoelens die al een paar dagen in me opkomen en die ik van binnenuit voel. Na een lange periode van verkrampt zijn, voel ik het verschil in mijn lichaam en ziel, prachtig. Ik sta positiever in het 'mezelf' zijn. Nieuwsgierig vervolg ik deze ingeslagen weg!"