De Mindfulmama-boeken zijn, sinds publicatie in 2010, een groot succes, met meer dan 10.000 exemplaren verkocht in Nederland en België!

Vanaf september 2016 is het nieuwe boek beschikbaar: Mindfulmama@Work. Het is de negende herziene en uitgebreide editie van Mindfulmama, met een prachtige aanvulling op het gebied van mindful zijn op het werk en mindful opvoeden. Klik hier voor meer informatie en bestellen.

Recensies: Mindfulmama (2010)
Weer een boek over mindfulness? Ja, maar dit boek is wel heel erg praktisch en prettig leesbaar. Iris Bouwman schrijft met de nodige humor en fijne relativeringen. Bijna iedere pagina heeft een 'gut-ja-zo-had-ik-het-nog-nooit-bekeken' effect.  
J/M voor Ouders


Dit boek biedt praktische tips en oefeningen om nu eens écht meer rust in je leven te creëren, zonder dat je daar van alles voor hoeft te doen....!
Mind Magazine

Recensie: Altijd Mindfulmama
 (2011)
'Altijd Mindfulmama' maakt mindfulness toegankelijk voor een grote groep vrouwen. De moeders die op zoek zijn naar praktische toepasbaarheid  van verschillende thema's binnen Mindfulness. Iris schrijft vlot, duidelijk en haar persoonlijke ervaringen vormen de basis. 
Zenzenmama

Bestel hier de volgende titel(s):

Mindfulmama
boek 1

Boek | E-book

Altijd Mindfulmama
boek 2

Boek | E-book